Elev för en dag
Nyheter & reportage

Nyheter & inlägg

Boxningshandske som slår i en boxningssäck, Karim Abd-Aljawad och Omair Feroz.

På TIS mixar Omair och Karim det bästa av två världar

Boxning före och efter skolan, och numera även på skoltid. Thoren Innovation School-eleverna Omair Feroz och Karim Abd-Aljawad kan inte få nog av sporten – nu är de med i skolans idrottsförening, som hjälper dem nå framgångar både inom idrotten och skolgången. – Vem tackar nej till ett betyg som man får av att göra något man gillar, säger Karim.
TSA

Thoren Sports Academy öppnar upp nya möjligheter – se nya filmen här!

Thoren Sports Academy gör det möjligt för fler att satsa på sin idrott under gymnasiet. Hör Carl och Tilda berättar om varför de valde att gå med i Thoren Innovation Schools nya idrottsförening!

Thoren Sports Academy – för dig som brinner för idrott

Oavsett nivån på elevens idrottsliga ambitioner vill Thoren Innovation School hjälpa elever att fortsätta utvecklas samtidigt som dom får en förstklassig utbildning.