Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
Testa hur det är att vara

Elev för en dag

Går du i nian och är intresserad av att gå gymnasiet på Thoren Innovation School? Du har möjlighet att vara Elev för en dag hos oss och testa på skolan redan nu!

Så här funkar det

En inspirerande dag.

Upplev Thoren Innovation School från insidan.

Under ett besök som Elev för en dag på Thoren Innovation School får du möjlighet att titta in på en eller två lektioner, känna på vår pedagogik och uppleva vår fina skolmiljö under några timmar. Elever på det program som du är nyfiken på berättar även om deras vardag på TIS och hur en skoldag kan se ut.

Självklart får du alltid stöd och vägledning av våra kommunikatörer och lärare, som mer än gärna svarar på dina frågor.

Varmt välkommen till oss – boka in Elev för en dag redan nu!

Intresseanmälan

Det tar 2 minuter.

Sedan sköter vi resten.
  • 1
    Gör din intresseanmälan här.
  • 2
    Vi kontaktar dig och kommer överens om dag och tid för ditt besök.
  • 3
    Du får en rolig och lärorik upplevelse!
Vilken skola är du intresserad av?
Vilket progam är du intresserad av?
Vilken dag passar bäst?
Vilken tid på dagen?
Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack för att du kontaktar oss! Vi hör av oss :-)
Oj! Något blev fel. Försök igen.
Göteborg
Helsingborg
Malmö
Lund
Solna
Uddevalla
När du lämnar in din intresseanmälan till oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta dig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.