Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
Nyhet

Edvin vann 3D printern i vår tävling ”Hur innovativ är du?”

Huvudbild till reportage
Edvin blev lycklig vinnare av en 3D printer och materialtråd för att skapa egna innovationer i vår tävling ”Hur innovativ är du?”

Hur känns det?

-Det känns riktigt bra, det är roligt och jag förväntade mig inte det här.

Varför vann just du?

-Jag försökte verkligen komma på en så innovation lösning som möjligt. När jag satt hemma tänkte jag på soptunnorna i Ystad som drivs av solceller. Jag tänkte även på tv-program där krabb-burar kastas ut i havet och hämtas upp senare efter en tid när de är fyllda. Jag slog sedan ihop dessa tankar på ett kreativt sätt och kom fram till min lösning.

Hur känns det inför gymnasiet?

-Det känns spännande att få gå i skolan på ett nytt ställe och få miljöbyte. Jag ser också fram emot att få plugga något jag verkligen tycker är intressant!