Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
Elever berättar

Kreativitet och teknik i ett – Gustav berättar om Thoren Innovation School

Huvudbild till reportage
Hos oss på Thoren innovation School får du en kombination av kreativitet och ny teknik. Här blandas givetvis teori med verklighetsnära lärande för att väcka din kreativitet och nyfikenhet.

Gustav som går på teknikprogrammet på Thoren Innovation School (TIS) har alltid haft ett öga för det estiska och har ett stort intresse för bild, from och design. Samtidigt så var han osäker på vad han ville göra efter studenten och ville då ha en bred grund att stå på.

Varför valde du TIS?

– Jag hade tidigare kollat på estetutbildningen men ville ha en bredare utbildning då jag inte visste vad jag ville göra efter studenten. TIS erbjöd en bra kombination av kreativitet och teknik i ett och samma program. Sen vill jag tillägga att lokalerna såg väldigt kreativa och uppiggande ut jämfört med andra skolor.

Vad tycker du om skolan?

– Den håller precis den standaren som jag önskat. Jag får, trots att jag går ett högskoleförberedande program, utlopp för min kreativa förmåga och gemenskapen på skolan är fantastik.

– Här är engagerade, öppna och väldigt bra lärare på skolan som är bra på att anpassa utbildningen för sina elever, oavsett nivå man befinner sig på så känner man sig alltid är stimulerad.

Vet du nu vad du vill göra framtiden?

– Hmm… En dröm är att jobba som Art Director och det känns ju bra för att jag vet att jag får en god grund för det på TIS.

Vad betyder innovation för dig?

– Innovation för mig är förmågan att kunna utveckla något nytt och att på ett kreativt sätt kunna skapa något. Det är ett sätt att tänka på som man absolut får med sig från TIS.

De kreativa lokalerna, lärarna och tänket är något som genomsyrar hela andan på TIS. Här ser vi till att förverkliga våra idéer: låt oss ge dig verktygen att göra det samma och skapa en ljusare framtid!