Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
TSP

Thoren Sports Profile öppnar upp nya möjligheter – se nya filmen här!

Huvudbild till reportage
Thoren Sports Profile gör det möjligt för fler att satsa på sin idrott under gymnasiet. Hör Carl och Tilda berättar om varför de valde att gå med i Thoren Innovation Schools nya idrottsförening!

Har du en sport som du brinner för? Är du orolig att du inte ska hinna med den när du börjar på gymnasiet? Då är du långt ifrån ensam. Många elever är fundersamma över hur de ska få ihop träningar och tävlingar med ett högskoleförberedande program.

Men du behöver inte oroa dig längre.

Lösningen stavas Thoren Sports Profile (TSP) – Thoren Innovation Schools egen idrottsförening. Idén kommer från systerskolan Thoren Business School som har sett stora framgångar tack vare konceptet – både idrottsliga succéhistorier och betygsmässiga.

Anton jobbar som idrottslärare och Advisor på Thoren Innovation School Helsingborg. Snart kommer han även att kliva in i rollen som TSP-lärare.

– Genom Thoren Sports Profile kommer vi att kunna hjälpa eleverna att fördjupa sig inom vissa specifika idrotter, berättar Anton.

Carl och Tilda är två av eleverna som redan har valt att gå med i Thoren Sports Profile – se dem berätta om vad de ser fram emot i filmen här nedan!

P.S. För att söka till Thoren Sports Profile behöver du kontakta skolan för att se om det är möjligt med just din sport. Skicka en intresseanmälan så hjälper vi dig vidare! Du kan även boka en privat rundvisning för mer information om hur det går till.